Over Caroline

Vele jaren ervaring bij een klein administratiekantoor en een gevestigd accountantskantoor hebben mij doen groeien tot op het punt van zelfstandigheid. In juni 2011 ben ik zo trots als een 'Pouw' en met volle overtuiging gedoken in het ondernemerschap. Met veel enthousiasme begeleid ik zowel de startende ondernemer als de zelfstandig professional.

 

Het opbouwen van een betrokken relatie met mijn klanten is de voornaamste reden dat ik voor mijzelf begonnen ben. Ik vind het belangrijk dat de klant zich begrepen voelt en met zijn of haar vragen bij mij terecht kan. Dat betekent in de praktijk dat ik tijd neem om uitleg te geven zonder de druk van een urenregistratie of kantoortijden.

 

Soms geef ik mijn klant "huiswerk" mee waar hij of zij zelf mee aan de slag kan, zoals het anticiperen op hoge uitgaven. Dit voorbeeld illustreert mooi mijn professionele visie waarin ik niet alleen streef naar een uitkomst voor de korte termijn, maar op zoek ben naar een duurzame en fiscaal verantwoorde oplossing. Vooruitkijken geeft rust; zakelijk en daarmee ook privé.